Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MAZZLE (stream)

28 mei 2021 om 20:00

- Gratis

MAZZLE (stream)
Op vrijdag 28 mei 2021, 20.00 uur
Koen Nys (tenorsax), Bram Weijters (Wurlitzerpiano, Moog bass synth), Lionel Beuvens (drums)
Het eerste album van het trio MAZZLE, Genetic Modified Art (GMA) (Monks and Thieves, 2017), werd enthousiast onthaald. In die mate zelfs dat een van de stukken, Koen Nys’ compositie “Hikari Park”, op de gewilde verzamelaar Lefto presents Jazz Cats (Sdban Records) terechtkwam.
In de aanloop naar hun tweede album neemt MAZZLE een stream op in de nog in heropbouw zijnde Hnita-Hoeve – meteen ook de eerste keer dat daar een concert zal plaatsvinden.
MAZZLE was aanvankelijk geïnspireerd op de Elastic Band van saxofonist Joshua Redman, maar wist gaandeweg een heel eigen en herkenbare stijl te ontwikkelen. De rauwere hedendaagse klanken van de keyboards en de akoestische geluiden van de saxofoon en de drums smelten samen tot een perfecte harmonie – óf een broeierige triloog. Op het repertoire staan eigen stukken, naast herinterpretaties van recente pop- en rocknummers (Jeff Buckley, Radiohead enz.).
Een organisatie van Mazzle i.s.m. Hnita Jazz Club. Met de steun van de Vlaamse overheid.
Gratis, via Facebook Live: https://www.facebook.com/events/3791551934235433 en ook via deze link: https://youtu.be/FO-B68mMHgA

Gegevens

Datum:
28 mei 2021
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online evenement

Organisator

Mazzle i.s.m. Hnita Jazz Club. Met de steun van de Vlaamse overheid.

Gegevens

Datum:
28 mei 2021
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online evenement

Organisator

Mazzle i.s.m. Hnita Jazz Club. Met de steun van de Vlaamse overheid.

Voor alle concerten kan u tickets reserveren via hnitajazzclub@outlook.com (tenzij anders vermeld). De tickets zullen klaarliggen aan de inkom. Mogen wij erop vertrouwen dat u na reservering effectief aanwezig zal zijn? Het zou jammer zijn mochten er op de avond zelf lege plaatsen overblijven.