Waar vind je ons?

Reserveren
We hopen je te verwelkomen op een van onze concerten.
Tickets reserveren kan via hnitajazzclub@outlook.com.
De tickets zullen klaarliggen aan de inkom.
Mogen wij erop vertrouwen dat u na reservering effectief aanwezig zal zijn? Het zou jammer zijn mochten er op de avond zelf lege plaatsen overblijven.
De meeste concerten vinden plaats in onze club, maar soms wijken we uit naar andere locaties. Kijk dus goed bij elke activiteit waar deze plaats heeft.

Tijdelijke locatie Hnita Jazz Club @ Bergola
Onze vaste stek is de Hnita-Hoeve in de Lostraat, maar deze is gesloten voor renovatiewerken. We blijven echter concerten organiseren op onze  tijdelijke locatie: Bergola op de Heistse Berg, waar de wortels van de club liggen.
Het  adres is Kerkhofstraat 4 , 2220 Heist-op-den-Berg, België, dat is naast de watertoren.

Bereikbaarheid
Gezien bouwwerkzaamheden op verschillende plekken, is het niet zo eenvoudig om op dit moment Hnita Jazz Club @ Bergola met de auto te bereiken vanuit het centrum van Heist-op-den-Berg. Bent u niet vertrouwd met de onmiddellijke omgeving van Hnita Jazz Club @ Bergola, dan is het onvermijdelijk een beetje zoeken, dus vertrek zeker op tijd.
Hnita Jazz Club @ Bergola ligt boven in het zogenaamde Bergbos, naast de watertoren, aan de achterzijde van het gebouw waarin ook Bar Bistro Maginique is gevestigd.
Kort gezegd: u navigeert best naar het kruispunt van de Herentalsesteenweg en de Kerhofstraat.
Nog enkele rijtips: komt u van Antwerpen, dan raden wij veeleer aan om via de E313 en de afrit Herentals-Oost te komen (en vervolgens via Noorderwijk, Morkhoven en Wiekevorst naar Heist-op-den-Berg te rijden). Komt u van Mechelen of Lier, dan is het eenvoudiger om op de N15 verder te rijden in de richting van de Sporthal, dan via de Lostraat en de Westerlosesteenweg  en  vervolgens via de Tapelaarstraat naar de Herentalse Steenweg te rijden. Vervolgens kan u vanop de Herentalsesteenweg de Kerkhofstraat inrijden en van daar naar Hnita Jazz Club @ Bergola rijden. Komt u van Aarschot, dan is dit laatste eveneens de aangewezen weg.

GPS: 51.076804 / 4.734308 of 51°04’36.3N/4°44’03.5

Eten in de buurt
Mocht u vooraf iets willen eten, dan kan dat in Bar Bistro Maginique boven de club (omdat het ook daar allicht volloopt, is het wel aangeraden om vooraf te reserveren: info@maginique.be, www.maginique.be).

Parkeren
Gelieve te parkeren aan de kant van Hnita Jazz Club @ Bergola, er is voldoende parkeergelegenheid.

Telefoon:
0032 15 241 953

E-Mail:
hnitajazzclub@outlook.com

Hnita@Bergola (onze tijdelijke locatie)
Kerkhofstraat 4 , Heist-op-den-Berg, 2220 België

Hnita Hoeve (gesloten voor renovatie)
Lostraat 106
Heist-op-den-Berg, België

 

Contacteer ons

We antwoorden zo vlug mogelijk. Graag alle velden invullen.

[recaptcha]