Vrijwilligers

Beste Hnita-vrijwilliger,

Bedankt om samen met alle anderen van Hnita één groot succes te maken!
We zoeken voor elk event een aantal vrijwilligers en we hebben een lijstje samengesteld in dit overzicht:

 • Alle events staan nu onder mekaar. Scrollen maar.
 • De shift waarvoor we nog vrijwilligers zoeken, staat altijd gemarkeerd in het geel en met de tekst “Deze shift is nog vrij – Wie wil?”
 • De shift met een naam in het groen gemarkeerd is al ingenomen én bevestigd.
 • Een shift met de vermelding van ‘NVT’ is voor dat event niet van toepassing.
 • Wil je een shift invullen, mail ons dan op vrijwilligers@hnitajazzclub.be, met vermelding van je naam, de datum, het evenement en de shift die je wil invullen.
 • We bevestigen je engagement met een mailtje in reply én vullen je naam in op de spreadsheet. Je kan de planning via dezelfde link altijd raadplegen.
 • Als een evenement of shift erg populair is, kan het zijn dat je voor dat evenement een andere shift krijgt toegewezen. De eerste die vraagt om een shift in te vullen, krijgt hem toegewezen.
 • Jullie krijgen altijd een bevestiging van de vrijwilligers@hnitajazzclub.be mailbox.Het vrijwilligers coördinatieteam is niet altijd beschikbaar of online dus geef ons even de tijd om de namen in te vullen.Oh ja, om last-minute wijzigingen op te vangen, hebben we een WhatsApp groep. Daar hebben we jullie telefoonnummer voor nodig, al hebben we alle begrip als je dat niet zou willen.
  Door een mail te sturen naar vrijwilligers@hnitajazzclub.be met je naam en Gsm-nummer word je toegevoegd aan de HNITA VRIJWILLIGERS WhatsApp groep en heb je toestemming gegeven om je nummer te gebruiken binnen de Hnita vrijwilligerswerking.

  Tot slot nog even de link meegeven naar ons vrijwilligerscharter: Hnita Vrijwilligers Charter

  Als er vragen zijn, stel die gerust in reply.
  Dank en hopelijk tot snel!

Groeten,
Fieke, Toni en Jo
Vrijwilligerswerking vzw Hnita

Hieronder vind je nog enkele documenten die belangrijk voor je kunnen zijn zoals het vrijwilligerscharter en diverse onkostennota’s.