Vrijwilligers

Beste Hnita-vrijwilliger,

Bedankt om samen met alle anderen van Hnita één groot succes te maken!
Hier vind je een overzicht van de events en de vrijwilligers die we zoeken:

  • Elk event heeft een aparte tab.
  • De shift waarvoor we vrijwilligers zoeken, staat gemarkeerd in het geel en met de tekst “Deze shift is nog vrij – Wie wil?”
  • De shift met een naam in het groen gemarkeerd is al ingenomen én bevestigd.
  • Een shift met de vermelding van ‘NVT’ is voor dat event niet van toepassing.

Wil je een shift invullen, mail ons dan op vrijwilligers@hnitajazzclub.be, met vermelding van je naam, de datum, het evenement en de shift die je wil invullen.

Wil je ook graag toegevoegd worden aan de vrijwilligers-WhatsAppgroep (i.v.m. bijvoorbeeld lastminutewijzigingen), laat ons dat dan ook weten en zet je telefoonnummer in de mail om ons toestemming te geven om het te gebruiken.

We bevestigen altijd via mail en vullen het overzicht aan. Geef ons even de tijd om de namen in de spreadsheet in te vullen.

Wanneer er meerdere kandidaten voor eenzelfde shift zijn, kan het zijn dat je voor dat evenement een andere shift krijgt toegewezen. De eerste die vraagt om een shift in te vullen, krijgt hem toegewezen.

Hieronder vind je nog enkele documenten die belangrijk voor je kunnen zijn zoals het vrijwilligerscharter en diverse onkostennota’s.

Nog vragen? vrijwilligers@hnitajazzclub.be

Dank en hopelijk tot snel!

Fieke, Toni en Jo, vrijwilligerswerking vzw Hnita

PS: Je kan trouwens heel makkelijk WhatsAppberichten ‘dempen’, mocht je niet graag altijd meldingen ontvangen. Deze link geeft je meer informatie: Het beheren van je WhatsAppmeldingen