Merchandise

T-Shirt: 25 euro

Zwart.
Unisex-model of vrouwenmodel met V-hals.
XS/S/M/L/XL/XXL

Online bestellen – Afhalen in café

PRE-SALE WERKWIJZE

Onze exclusieve T-shirt pre-sale start op 20 april 2024 en eindigt op 15 mei 2024. Na deze periode kan je uiteraard ook nog altijd bestellen, maar tijdens onze pre-sale kan je het T-shirt komen passen in de hoeve.

ZWART/ VOORKANT /UNISEX MODEL

ZWART/ ACHTERKANT /UNISEX MODEL

Er zijn 2 niet bedrukte pasmodellen: een unisex-model en een vrouwenmodel met V-hals. Beide modellen zijn er in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.
Er zijn ook 2 bedrukte T-shirts aanwezig: 1 unisex model en 1 vrouwenmodel (beide in een large formaat), om je een gevoel te geven hoe de T-shirt er bedrukt uitziet. Je kan de toogmedewerker vragen om het T-shirt te passen.

Een T-shirt via onze pre-sale kan je enkel online bestellen (geen onnodige administratie), op dezelfde manier zoals je een ticket koopt. Klik hier om te bestellen. Je krijgt een bevestiging van je bestelling via e-mail. Je kan je bestelling ook terugvinden in je account in onze ticketshop.

Wanneer er een aantal T-shirts besteld zijn, plaatsen wij de bestelling bij onze leverancier. Je wordt daarna via e-mail gecontacteerd wanneer je T-shirt in de hoeve klaarligt. Wanneer je je T-shirt(s) komt ophalen, gelieve je bestelbon mee te brengen (op papier of  digitaal) en te tonen aan de toogmedewerker.

Onze T-shirts zijn voorzien van het  Fair Wear label en zijn PETA-approved VEGAN.