Eerst de balken, dan de noten

Jef Neve

Daan

54.380

Bedankt iedereen!

Steun de Hnita Jazz Club met een gift

Dankzij onze samenwerking met de Koning Boudewijnstichting zijn giften aan vzw Hnita vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Vzw Hnita wil op die manier graag 50.000 euro inzamelen voor de inrichting van haar concertzaal in de Hnita-Hoeve.

Je kan je gift doneren via onze pagina op de website van de Koning Boudewijnstichting:


Of stort je gift rechtstreeks op het rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting:

IBAN BE10 0000 0000 0404 (BIC BPOTBEB1)
Structurele mededeling 128/3267/00068

Enkel giften met deze structurele mededeling komen bij je favoriete jazzclub terecht. Voor giften vanaf 40 euro ontvang je van de Koning Boudewijnstichting een fiscaal attest in februari van het jaar volgend op het jaar van je gift.
Alvast bedankt!

Word aandeelhouder

Draag je de Hnita Jazz Club een warm hart toe en wil je dat engagement financieel en feitelijk in daden omzetten? Dan kan je aandeelhouder worden van de Coöperatieve Vennootschap Hnita Jazz Club. Een aandeel is 1000 Euro waard en kan je verkrijgen door dit bedrag of een veelvoud hiervan te storten aan Hnita Jazz Club CV op rekeningnummer BE30 7340 4457 1711. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van aankomende concerten, besloten voorstellingen en try-outs. Je bent welkom op onze algemene vergadering en krijgt (indien gewenst) een naamsvermelding in de vernieuwde Hoeve.
We betrekken je graag bij ons project!

Contacteer ons op hnitajazzclub@gmail.com of klik op onderstaande knop.

Word lid

Hnitaleden krijgen gemiddeld 2 euro korting per concert. Het lidmaatschap kost 20 euro en geldt steeds tot het einde van het kalenderjaar. Je wordt op de hoogte gehouden van alle concerten en activiteiten die uitgaan van de Hnita Jazz Club, ook van besloten voorstellingen en try-outs.

Wens je lid te worden?
Schrijf dan 20 € over op BE63 7310 4589 4008 (Hnita vzw) met vermelding “lidmaatschap en je naam”.